Over ons

Over ons

Wij zijn YellowRock. Ontstaan vanuit het idee dat er behoefte is aan vernieuwing binnen de finance sector. Wij willen organisaties Futureproof maken. Daarom hebben we ons binnen finance toegelegd op verschillende specialisaties, zoals onder andere finance & ERP, Finance & Analytics en business control. Binnen deze sectoren willen wij mensen bij elkaar brengen. Dit doen wij door middel van detachering, detavast en werving en selectie. 

Organisaties
futureproof
maken

Talent in hun kracht zetten

Het Finance vakgebied verandert in een rap tempo. Automatisering, data en robotica worden steeds belangrijker.

Wij zijn er om talent in te zetten die deze digitale transitie mogelijk maakt. Talent dat niet enkel finance kent, maar die de brug kan slaan tussen Finance, IT, Data en Analyse.

Juist in een wereld van digitalisering en robotisering draait alles om mensen. Mensen maken het verschil wanneer zij volledig hun talenten kunnen inzetten. 

Optimisme. Intellect. Groei. Energie.

Dat is waar YellowRock voor staat. Daar gaan we voor. Daar geloven we in.

Vol optimisme kijken we naar de toekomst. Organisaties moeten blijven innoveren en blijven aanpassen. Wij dus ook. Waarnemingen zetten we om in kennis.

Zo blijven we groeien. Elke dag leren wij bij.

Daar krijgen wij energie van. En die energie zetten wij in voor onze professionals en klanten. 

Wie is een YellowRock?

Een Rock staat voor het fundament, stevig, solide, bouwers. Dit is wat onze mensen zijn. Ze hebben de fundamentele financiële kennis en weten daarop te bouwen. 

Onze professionals zijn slimme, ambitieuze bedrijfseconomen die de wereld van morgen begrijpen. Professionals die de laatste ontwikkelingen kennen, die snappen hoe Finance, IT, Data en Analyse samenwerken.